Facebook Hírdetés

Használná a világ legismertebb és legnagyobb közösségi oldalának számos előnyét?

A hazai Facebook felhasználók száma bőven meghaladja az 5 millió főt. A felnőtt lakosságnak több, mint 90%-a használja a közösségi média ezen csatornáját.

A Facebok kampány lépései:

1.

Mielőtt belevágnánk a Facebook kampányba, az első dolgunk az ön üzleti céljainak meghatározása és hogy milyen eredményt vár el a Facebook hírdetésektől.

2.

Második lépésként felállítunk önnek egy stratégiai tervet, hogy mivel tudnánk elérni ezeket és hogyan állítjuk be a hírdetéseket.

3.

Végül pedig a kampány folyamatosan optimalizáljuk, Minden hónapban új hírdetéseket és kampányokat találunk ki és új vásárlókat szerzünk üzletének a leghatékonyabb módon.

Ottlehet az Emberek Kezében

A Facebook a világ leggyakrabban használt mobil alkalmazása, így mivel a Facebook hirdetések a hírcsatornába kerülnek, a felhasználók nagyobb valószínűséggel látják az Ön hirdetéseit bármikor, amikor éppen az alkalmazást használják.

Lézerpontos Célzás

A Facebookon való hírdetések annyira pontosan beállíthatóak, hogy a célközönség életkora, neme, foglalkozása, családi állapota, tanulmányainak szintje, foglalkozása, vagy akár, hogy szívesen költ-e az interneten mind beállítható.

A Tökéletes Vásárlónk

A Facebook hírdetések lézerpontos célzásának segítségével elérhetjük azokat az embereket, akik legszívesebben vásárolnának öntől.

Ajánlatot Kérek!

Facebook Hírdetések

Ha azt szeretné, hogy profik kezeljék a Facebook Hírdetéseit, Kérje ajánlatunkat.

Ajánlatot Kérek!

Szerezzen Új Megrendelőket!

Engedje, hogy profik szerezzenek önnek minél több üzletet a Facebookon.

Ajánlatkérés!