Google Adwords Hirdetések a Legjobb Keresőmarketing Ügynökségtől

Miért a Keresőmarketing és a Google Adwords Kampánykezelés

Valaki aki a Google-ben keres, vásárolni fog. A kérdés csak az, hogy önnél, vagy egy konkurenicájánál?

Az adwords kampány kezelésénél mi, a keresőmarketing ügynökség a hirdetéseket olyan kulcsszavakra jelenítjük meg, amik az ön szolgáltatásáról/termékéről szólnak. Tehát az adott vásárló eredetileg is az ön termékét/szolgáltatását kereste és mikor megtalálja weboldalát, már sokkal nagyobb eséllyel veszi fel a kapcsolatot önnel vagy vásárolja meg termékét. 

A Google-ben mindíg kereslet történik. Egy adott ember már tudja, hogy szüksége van valamire és azt beírja a keresőbe, majd a megjeleő találatok közül választ. Ha ön keresőmarketing ügynökséget keres, akkor van pár kérdés, amit át kell gondolnia.

Miért bízzuk a hírdetések kezelését keresőmarketing ügynökségre?

Nos, nem feltétel másra bízni hírdetéseink kezelését, de tegyünk fel magunknak pár kérdést. Mi a lehetséges veszteség, mind forintban, mind pedig vásárlók elvesztésében, ha nem tudjuk maximálisan kihasználni a Google hírdetése adta lehetőségeket? Mit is kockáztatunk ha nem bízzuk szakértőre az Adwords-ös hírdetéseket? Biztosan tudjuk, hogy az a beállítás amit használunk a legoptimálisabb?

Egy jó adwords szakértő csodákra képes a kampányával.

Legyen a kattintási ár 1200Ft, vagy egyszerűen kattintsanak kevesen a jelenlegi hirdetésére, egy jó adwords szakértő, mindezeket helyre tudja tenni.  Sajnos a Google-ön való kampányok nem annyiból állnak, hogy megrunk egy hirdetésszöveget, megmondjuk a Google-nek, hogy X forintot költhet el és várjuk, hogy érkezzenek a vevőink.

Ennél jóval többről van szó. A keresőmarketing, ha jól van kezelve különbséget tehet egy virágzó és egy hanyatlásba süllyedő cég között.

1.

Első feladatunk, hogy önnel egyeztetve kitaláljuk az önnek legmegfelelőbb stratégiát, hogy elérje vásárlóit Google-ben való hírdetésekkel.

2.

Ezt követően meghatározzuk, melyik célközönség a legideálisabb az ön üzletének.

3.

Ha ezzel mind megvagyunk, meg kell határoznunk a kulcsszavakt, amikre szeretnékn hírdetni a Google-ben. Ez az egyik legfontosabb része az előkészületeknek.

4.

Ezek után a kampányt folyamatosan optimalizáljuk, hogy egyre jobb eredményeket, egyre költséghatékonyabban tudjunk elérni önnek.

Legjobb keresőmarketing ügynökség

Kampány Mérhetőség

A Google Adwords hírdetéseknél, nem úgy mint pl. egy magazinban elhelyezett hírdetésnél, pontosan mérni tudjuk, hogy mennyire volt eredményes egy adott kampány és hogy miken lehetne változtatni.

Ezen kívül a keresőmarketinges adwords kampnynál ön csak akkor fizet a Google hírdetésért, ha valaki valóban rá is kattintott a hírdetésére és az oldalán szétnézett.

Ajánlatot Kérek!

Youtube Hírdetések

A Google Adwords-be beletartoznak a Youtube-on lejátszott videók elötti hírdetések kezelése is. Amennyiben ez érdekli, jelezze felénk és mi megtaláljuk a leghatákonyabb módját, hogy eljusson közönségéhez.

Ajánlatot Kérek!
adwords és ppc hírdetések kezelése