Bemutatkozás

Horváth Máté vagyok, Online Marketing/SEO szakértő.

Az Online Marketing először a hobbim volt, majd késöbb a munkám és most mindkettő

Szenvedély

A keresőmester szenvedélyből alapult és ez is a hajtórugója. Mi örömmel dolgozunk és gondolkodunk az ön Online tevékenységén, mintha csak sajátunk lenne, hogy vállalkozásának minnél jobb teljesítménye legyen.

Első a Megtérlülés

A keresőmesternél hiszünk benne, hogy nem az számít, hogy milyen sok időt öltünk bele egy projectbe, hanem az eredmény és megtérülés amit ügyfelünknek tudunk szerezni.

Mivel Foglalkozunk

A keresőmesternél széleskörű tapasztalattal, szakértelemmel és a kellő eszközökkel rendelkezünk, hogy megfelelően létrehozzuk és a gyakorlatba ültessük Online Marketing kampányait, legyen az vevők szerzése a Google-ből, SEO, vagy Adwords szolgáltatásunkon keresztül, vagy a Facebook marketinget kihasználva a cége több százezer ember elé juttatása.

Mit mondanak mások rólunk

“Mátéval együtt dolgozni remek volt. A megbeszélteknek megfelelően jöttek az eredmények. Megdöbbentett hihetetlen mélységű tudása amikor keresőoptimalizálásról volt szó. Bármivel volt problémám ő kézséggel állt szolgálatomra és elképzeléseim szerint tudott mindent végrehajtani.”

Budai Dániel

Copywriter, Freelancer

“Horváth Máté az egyik legjobb Keresőoptimalizáló szakember Magyarországon. Bármikor elakadok a munkámban ő az akit biztonsággal megkérdezek és mindíg értékes információkkal tud szolgálni. Ha oldalát biztos kezekben szeretné tudni és nagyobb látogatottságot szeretne, csak ajánlani tudom.”

Balogh Árpád

SEO szakértő

“A Keresőmester az iGlass.hu látogatottságát rövid időn belül megnövelte és minden releváns kulcsszóra könnyen megtalálhatóvá tette. Nem gondoltuk, hogy egy ember elég egy ilyen feladathoz, de Horváth Máté szakértelme felülmúlt minden elvárást.”

iGlass

iGlass.hu

Pár elégedett ügyfelünk: